Σύστημα Πιστότητας Bookstime.gr

Κέρδισε με κάθε αγορά σου από το Bookstime.gr

 

Το Bookstime.gr, το αγαπημένο σας ηλεκτρονικό βιβλιοπωλείο σε επιβραβεύει με ΚΑΘΕ σου παραγγελία!

Το πως; Είναι πιο απλό από ποτέ… Κάνε σήμερα την παραγγελία σου, συνολικής αξίας 50 ευρώ και άνω και κέρδισε άμεσα έκπτωση για την επόμενη παραγγελία σου, από το 1ο κιόλας ευρώ, με έναν εκπτωτικό κωδικό που θα λάβεις στο email σου!

Ναι αλλά πόσο είναι η έκπτωση? Η έκπτωση μπορεί να φτάσει και το 5%! Πιο συγκεκριμένα όμως υπάρχουν τρια διαφορετικά επίπεδα επιβράβευσης.

Silver

To Silver επίπεδο επιβράβευσης του Bookstime είναι το πρώτο επίπεδο! Για κάθε παραγγελία σας άνω των 50 ευρώ, θα λάβετε άμεσα έναν εκπτωτικό κωδικό 2% για την επόμενη παραγγελία σας στο Bookstime ανεξάρτητα από το ποσό αυτής*!

 

Gold

To Gold επίπεδο επιβράβευσης του Bookstime είναι το δεύτερο επίπεδο! Για κάθε παραγγελία σας άνω των 75 ευρώ, θα λάβετε άμεσα έναν εκπτωτικό κωδικό 3% για την επόμενη παραγγελία σας στο Bookstime ανεξάρτητα από το ποσό αυτής*!

 

Platinum

To Platinum επίπεδο επιβράβευσης του Bookstime είναι το τρίτο επίπεδο! Για κάθε παραγγελία σας άνω των 100 ευρώ, θα λάβετε άμεσα έναν εκπτωτικό κωδικό 5% για την επόμενη παραγγελία σας στο Bookstime ανεξάρτητα από το ποσό αυτής*!

 

Σας ευχαριστούμε για την εμπιστοσύνη σας ΕΜΠΡΑΚΤΑ!

 

*Το κουπόνι ισχύει για 40 ημέρες από την ολοκλήρωση της παραγγελίας σας.