Η Ομάδα μας

Bookstime.gr - Η ομάδα μας
Ανδρέας Bookstime

Ανδρέας

Ο ιδιοκτήτης της επιχείρησης με εικοσαετή εμπειρία στο χώρο του βιβλίου. Ακολουθώντας τις τάσεις τις αγοράς, δημιούργησε το ηλεκτρονικό κατάστημα bookstime.gr με στόχο να καλύψει τις ανάγκες των καταναλωτών για εύκολη και γρήγορη εξυπηρέτηση.

Θώμη Bookstime

Θώμη

Εάν ψάχνετε κάποιο ξενόγλωσσο βιβλίο ή σχολικό βοήθημα, η Θώμη πάντα με το χαμόγελο και με σύμμαχο τις γνώσεις της θα σας προτείνει αυτό ακριβώς που έχετε ανάγκη.

Ρένα Bookstime

Ρένα

Με την πολύχρονη πείρα της στις πωλήσεις ,καθώς και τον ευχάριστο και επικοινωνιακό χαρακτήρα της,η Ρένα θα σας βοηθήσει να βρείτε ότι χρειαστείτε στον τομέα των χαρτικών.

Μαρίνα Bookstime

Μαρίνα

Επιφορτισμένη με τη διαδικασία εκτέλεσης των παραγγελιών των πελατών και της προετοιμασίας τους για αποστολή η Μαρίνα φροντίζει με συνέπεια για τη ταχύτερη δυνατή παράδοση των προϊόντων στους πελάτες.

Άλκης Bookstime

Άλκης

Υπεύθυνος στην διαχείριση των παραλαβών και στη διευθέτηση της αποθήκης, με εμπειρία και ικανότητες στη διαχείριση υλικού, ο Άλκης είναι πάντα πρόθυμος να σας βοηθήσει.

Δήμητρα Bookstime

Δήμητρα

Γενναιόδωρη και πρόσχαρη, η κα Δήμητρα είτε θέλετε είδη γραφικής ύλης ,παιδικά βιβλία ή σχολικά είδη θα είναι πάντα κοντά σας με την πιο ανθρώπινη εξυπηρέτηση.